ПРОФЕСОР ЧАЙКОВСЬКИЙ ЮРІЙ БОГДАНОВИЧ - Редакція (World of Medicine and Biology, 2022)
Шановні друзі та колеги! З нестерпним болем у душі повідомляємо, що 03 березня 2022 року на 71 році пішов з життя Чайковський Юрій Богданович.