UKRAINIAN ALBERT EINSTEIN – OUTSTANDING-MORPHOLOGIST, PROFESSOR YURI BOHDANOVYCH CHAIKOVSKY (to the 70-years jubilee) - Редакція (World of Medicine and Biology, 2021)
Ще зовсім не давно, у 1951 року у Вашингтоні продемонстровано роботу першого американського цифрового комп’ютера UNIVAC 1. В цьому ж році відбулась перша трансляція телепередачі в кольорі, Альберт Ейнштейн робив свою найвідомішу світлину. А що ж відбувалось в цей час в Україні?