ЗВІТ ПРО VII КОНГРЕС НАУКОВОГО ТОВАРИСТВА АНАТОМІВ, ГІСТОЛОГІВ, ЕМБРІОЛОГІВ ТА ТОПОГРАФОАНАТОМІВ УКРАЇНИ, ОДЕСА, 02-04 ЖОВТНЯ 2019 р. - Редакція (World of Medicine and Biology, 2019)
Присутніми були 210 фахівців медицини та ветеринарії з нормальної та патологічної анатомії, гістології, цитології, ембріології людини та тварин, топографічної та клінічної анатомії, медичної техніки та обладнання для морфологічних досліджень України, Іспанії та Німеччини. Доповіді були присвячені актуальним питанням морфології, вдосконалення морфологічних досліджень, викладання морфологічних дисциплін студентам медичних та ветеринарних ВНЗ. Доповідачами виступили провідні фахівці з Києва, Барселони, Одеси, Вінниці, Дніпра, Львова, Харкова, Тернополя, Чернівців, Івано-Франківська, Запоріжжя, Полтави, Миколаєва, Луцька, Радужного, Житомира, Сум, Ужгорода, Краматорська.