ЗАКОНОМІРНОСТІ ПРОЦЕСІВ РОЗВИТКУ ПСИХОФІЗІОЛОГІЧНИХ ФУНКЦІЙ СТУДЕНТІВ ПІД ЧАС ЗАСТОСУВАННЯ ДИСТАНЦІЙНОГО ТА АУДИТОРНОГО ФОРМАТІВ НАВЧАННЯ - Сергета, І.В.; Вергелес, Т.М.; Кізіна, І.Є.; Шкарівський, Ю.Л.; Гунас, І.В. (Світ медицини та біології, 2022)
В ході проведених досліджень встановлені закономірності розвитку психофізіологічних функцій організму студентської молоді, яка перебуває в умовах використання дистанційних (on-line) та аудиторних (off-line) форм організації навчального процесу у закладах вищої освіти. Виявлено, що за умов використання дистанційного формату організації навчального процесу спостерігалось виражене покращання показників, що відзначали такі характеристики функціональних можливостей організму, як: латентний період простої і диференційованої зорово-моторної реакцій (р