ОСОБЛИВОСТІ ПРОСТОРОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ СУГЛОБОВОГО ХРЯЩУ КОЛІННОГО СУГЛОБУ ЩУРІВ ПРИ ВВЕДЕННІ КРІОКОНСЕРВОВАНОЇ ПЛАЦЕНТИ - Пелипенко, О.В.; Шепітько, В.І.; Пелипенко, Л.Б. (Світ медицини та біології, 2018)
Проведено морфологічне дослідження кількісних та якісних співвідношень елементів хрящового компоненту колінних суглобів щурів в нормі та після введення кріоконсервованої плаценти. Отримані характеристики зональної будови та особливостей тканинних взаємовідношень можуть бути використані у подальших експериментальних дослідженнях як група порівняння.