КОМУНІКАТИВНА СТОРОНА ПРОФЕСІЙНОГО СПІЛКУВАННЯ ЛІКАРЯ-СТОМАТОЛОГА НА ДИТЯЧОМУ ПРИЙОМІ - Падалка, А.І.; Труфанова, В.П.; Поліщук, Т.В.; Костенко, В.Г.; Шешукова, О.В. (Світ медицини та біології, 2018)
В статті проаналізовані основні моменти та принципи професійного спілкування лікаря-стоматолога на дитячому прийомі. При лікуванні маленьких пацієнтів особливо вагому роль відіграють комунікативні здібності лікаря-стоматолога. Працюючи з дітьми різного віку, лікарю необхідно враховувати рівень розвитку дитини, спланувати особливий підхід до кожного, не скупитися на заохочення. Здатність встановити довірчі відносини з батьками є дуже важливою для подальшого успішного лікування дитини.