ПРОФЕСОР М. С. СПІРОВ − ТАЛАНОВИТИЙ ВЧЕНИЙ, НЕПЕРЕСІЧНА ОСОБИСТІСТЬ - Кузьменко Ю. Ю.; Маліков О. В. (Світ медицини та біології, 2018)
Стаття висвітлює життєвий і творчий шлях, а також педагогічну діяльність Михайла Сергійовича Спірова − відомого педагога, професора, завідувача кафедри анатомії людини Київського медичного інституту (в ті роки). Життя і науково-педагогічна діяльність М. С. Спірова служить яскравим прикладом працьовитості, почуття відповідальності і обов‘язку, самовіддачі науці. Професор Спіров − один з організаторів сучасної київської анатомічної школи, своїми творчими якостями і організаторськими здібностями одухотворив її на подальший розвиток.