ФОРМУВАННЯ ЦІННІСНОГО СТАВЛЕННЯ ДО ЗДОРОВ’Я СТУДЕНТІВ-МЕДИКІВ В УМОВАХ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВОГО ПРОЦЕСУ МЕДИЧНОГО ВНЗ - Cкріннік Є.А. (Світ медицини та біології, 2018)
Визначені особливості формування ціннісного ставлення до здоров’я та здорового способу життя студентів-медиків в умовах навчально-виховного процесу вищого медичного навчального закладу. Розкритий зміст понять цінності здоров’я та цінності здорового способу життя. Висвітлене значення аксіології, деонтології, валеології та фізичного виховання у професійній підготовці майбутніх лікарів.