МЕТРИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА АНАТОМІЧНИХ ПРЕПАРАТІВ МОЗОЛИСТОГО ТІЛА ЧОЛОВІКІВ ЗРІЛОГО ВІКУ - Боягіна, О.Д.; Костиленко, Ю.П.; Лінник, А.С.; Яковцова, Н.Ю.; Молодчий, Р.О. (Світ медицини та біології, 2017)
В результаті дослідження встановлена відсутність корелятивного зв’язку між віком чоловіків у зрілому періоді життя і розмірами мозолистого тіла. Відзначається значна індивідуальна різноманітність його комбінаторної форми та метричних параметрів. Це може співвідноситися з певними психофізіологічними властивостями людей, що дає перспективу вивчення цієї проблеми за допомогою методів магнітно-резонансної томографії.