ЯДЕРНА МЕДИЦИНА – СУЧАСНІ АСПЕКТИ ВИВЧЕННЯ ПРЕДМЕТУ - Почерняєва, В.Ф.; Васько, Л.М.; Жукова, Т.О. (Світ медицини та біології, 2017)
Розглянуто проблему медичної освіти та розв’язання проблеми охорони здоров`я, що потребує підготовки фахівців високого рівня для ядерної медицини (ЯМ), проведення ціленаправлених заходів по всім розділам підготовки лікарів-радіологів, пріоритетом яких є підвищення фахового рівня та практичних навичок в світі інноваційних технологій.