АГРОЕКОЛОГІЧНОГО ОЦІНКА ЗАСТОСУВАННЯ ГЕРБІЦИДІВ НА ВИНОГРАДНИКАХ АЗЕРБАЙДЖАНСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ - Гаджієва Є. А. (Світ медицини та біології, 2016)
На виноградниках, правильно вибравши видовий склад бур’янів і гербіцидів, потрібно вести хімічну боротьбу до кінця вегетації правильно підкоряючись регламенту гербіцидів. Вчасно застосована хімічна боротьба разом зі зниженням екологічного ризику збільшити врожайність винограду в значній мірі. Разом з врожайністю збільшилася і рентабельність.