САМОСТІЙНА РОБОТА СТУДЕНТІВ ЯК ФАКТОР ПІДГОТОВКИ СПЕЦІАЛІСТА В УМОВАХ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ - Коротич, Н.М. (Світ медицини та біології, 2016)
Важливим завданням вищої медичної освіти є підготовка освічених і висококваліфікованих лікарів, які здатні до самостійної діяльності, мають достатньо високий рівень теоретичних знань, професійних практичних умінь і навичок. Цієї мети можна досягти за умови приділення належної уваги самостійній роботі студентів як важливому фактору навчання і виховання майбутніх лікарів, а також як засобу оволодіння професійною майстерністю. У даній статті висвітлені можливі види та форми самостійної роботи студентів у медичному вузі, її значення у підвищенні якості підготовки спеціалістів для лікувальної діяльності та значної ролі викладача в мотивації студентів до самоосвіти.