РОЛЬ ЕМОЦІЙНОГО СТРЕСУ У ФОРМУВАННІ ЗАХВОРЮВАНОСТІ ТА ЗНИЖЕННЯ ЯКОСТІ ЖИТТЯ МІСЬКОГО НАСЕЛЕННЯ В УМОВАХ ГІПЕРУРБАНІЗАЦІЇ - Бадалова, А.О. (Світ медицини та біології, 2016)
Робота виконана на базах 3 поліклінік м. Баку і пов’язаних з ними школах, дитячих садах і яслах (батьки) і прилеглих торгових об’єктах і офісах (працівники). Використовували опитувальники Рідера і SF-36, адаптованих до місцевих умов. Аналізували 1787 повністю заповнені анкети. Слабкий рівень ЕС виявлено у 29,3 ± 1,1% жителів, середній рівень - у 51,3 ± 1,2% (P