ОСОБЛИВОСТІ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ НА КАФЕДРІ ГІСТОЛОГІЇ, ЦИТОЛОГІЇ ТА ЕМБРІОЛОГІЇ – ДОСЯГНЕННЯ І ПЕРСПЕКТИВИ - Шепітько, В.І.; Лисаченко, О.Д.; Єрошенко, Г.А.; Борута, Н.В. (Світ медицини та біології, 2016)
Важливим елементом підготовки висококваліфікованого лікаря є навчальний процес, який характеризується взаємодією педагогічних та організаційних засобів. Невід’ємною складовою інтенсифікації та покращення якості навчання виступає самостійна робота студента.