ВИВЧЕННЯ ВІДНОСНОЇ ОПТИЧНОЇ ЩІЛЬНОСТІ КІСТКОВОЇ ТКАНИНИ ПРИ ЛІКУВАННІ ХРОНІЧНОГО ГРАНУЛЕМАТОЗНОГО ПЕРІОДОНТИТУ - Жданова, Н.О. (Світ медицини та біології, 2016)
Вивчення показників оптичної щільності кісткової тканини дозволяє об’єктивно оцінити успішність лікування хронічного гранулематозного періодонтиту на різних етапах. Включення до протоколу лікування гідроксиду кальцію пришвидшує редукцію вогнища деструкції.