ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ПЛАСТИЧНО-РЕКОНСТРУКТИВНИХ ОПЕРАЦІЙ НА ПЕРЕДНІЙ ЧЕРЕВНІЙ СТІНЦІ - Малик, С.В.; Драбовський, В.С. (Світ медицини та біології, 2016)
У статті наведено аналіз і огляд даних літератури з проблеми лікування хворих з дефектами та деформаціями передньої черевної стінки. Докладно розглянуто види оперативних втручань при даній патології, показання, наведені шляхи удосконалення технічних, діагностичних лікувальних аспектів, описані найпоширені післяопераційні ускладнення.