ЕТІОЛОГІЧНА СТРУКТУРА, МЕТОДИ ПРОФІЛАКТИКИ ТА ЛІКУВАННЯ ІНФЕКЦІЙНИХ УСКЛАДНЕНЬ В МІКРОХІРУРГІЇ ОКА ТА ОФТАЛЬМОТРАВМАТОЛОГІЇ - Салдан, Ю.Й.; Назарчук, Г.Г.; Назарчук, О.А. (Світ медицини та біології, 2016)
Огляд літератури присвячений вивченню етіологічної структури постопераційних та посттравматичних інфекційних ускладнень в плановій та ургентній мікрохірургії ока. Особлива увага приділена питанню резистентності збудників до антибіотиків. Окреслено можливі шляхи вдосконалення методів профілактики та лікування інфекційних ускладнень в мікрохірургії ока та офтальмотравматології шляхом застосування антимікробних матеріалів.