ПЕРЕВАГИ ЗАСТОСУВАННЯ АРМАДИНУ У СКЛАДІ КОМПЛЕКСНОЇ ТЕРАПІЇ ІШЕМІЧНОЇ ХВОРОБИ СЕРЦЯ,ЗОКРЕМА СТАБІЛЬНОЇ СТЕНОКАРДІЇ НАПРУГИ ТА ДИСЦИРКУЛЯТОРНОЇ ЕНЦЕФАЛОПАТІЇ - Овчаренко, Л.К.; Циганенко, И.В. (Світ медицини та біології, 2016)
Розробка рекомендацій вибору ефективної тактики лікування ішемічної хвороби серця, зокрема, стабільної стенокардії напруги та дисциркуляторної енцефалопатії залишається актуальною проблемою у практиці лікаря-кардіолога. Існуючі схеми та принципи лікування виключають можливість різнонаправленої дії на декілька патологічних процесів ,особливо вони не ефективні при одночасній терапії на всіх рівнях організації організму. У даний час проблема ефективного лікування суміжних патологічних станів, зумовлених одним захворюванням стоїть досить гостро, адже серед великої кількості різноманітних препаратів, необхідних для лікування вищезгаданих патологій дуже важко уникнути поліпрагмазії ,тим більше підібрати невелику кількість препаратів ,що будуть давати позитивний ефект в лікуванні.