ДОСВІД РОБОТИ ПОЛТАВСЬКОГО МІСЬКОГО КЛІНІЧНОГО ПОЛОГОВОГО БУДИНКУ В УМОВАХ ВТІЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Удовицька, Н.О. (Світ медицини та біології, 2015)
В статті представлені порівнювані дані по роках (2002 та 2012) кількості пологів, показників перинатальної, ранньої неонатальної смертності, кількості партнерських пологів та ускладнень в пологах у Полтавському міському клінічному пологовому будинку після втілення інноваційних технологій.