РЕАКЦІЯ КІРКОВОЇ РЕЧОВИНИ НАДНИРНИКІВ ПРИ ГОСТРОМУ АСЕПТИЧНОМУ ПЕРИТОНІТІ ТА ЙОГО КОРЕКЦІЇ ВВЕДЕННЯМ КРІОКОНСЕРВОВАНОЇ ПЛАЦЕНТИ - Скотаренко, Т.А.; Шепітько, К.В. (Світ медицини та біології, 2015)
Аналіз розмірів зон кори наднирника, площ спонгіоцитів при даному дослідженні дає можливість виявити зміну активності даних ендокринних залоз при корекції асептичного перитоніту введенням кріоконсервованої плаценти.