ЛАБОРАТОРНО-БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ У ХВОРИХ НА ВІРУСНИЙ ГЕПАТИТ С, В ТА С+В ЧЕРЕЗ П’ЯТЬ РОКІВ ПРОТИВІРУСНОЇ ТЕРАПІЇ - Гаврилюк, А.О. (Світ медицини та біології, 2015)
Проведений аналіз результатів противірусної терапії хронічного вірусного гепатиту В та С показав, що протягом 5-ти років спостереження у переважної більшості хворих спостерігається суттєве зменшення виразності некрозапальних змін в печінці та стабілізація фіброзу печінки. Стабілізація запальних та фібротичних змін в печінці спостерігається у частини хворих, у яких не вдалося досягти повної елімінації вірусу.