ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ α1-АДРЕНОБЛОКАТОРІВ У ПАЦІЄНТІВ ІЗ ПЕРЕДЧАСНОЮ ЕЯКУЛЯЦІЄЮ - Саричев, Я.В. (Світ медицини та біології, 2015)
Наведені дані літератури та власні спостереження щодо застосування окремих α1-адреноблокаторів у передчасної еякуляції. Масив дослідження склали 82 пацієнти (з розподілом на групи тамсулозину, силодозину, доксазозину). Суперселективні α1-адреноблокатори, при низькій кількості системних та локальних побічних явищ, можуть бути рекомендовані для лікування пацієнтів із передчасною еякуляцією.