АНАЛІЗ ЯКОСТІ ЛІКУВАННЯ ТИМЧАСОВИХ ЗУБІВ У ДІТЕЙ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ У 2005-2014 р.р. - Шешукова, О.В. (Світ медицини та біології, 2015)
В статті проаналізована якості лікування тимчасових зубів у дітей Полтавської області за останнє десятиріччя. За допомогою запропонованих автором показників визначений ріст ускладнень карієсу тимчасових зубів, що свідчить про зменшення ефективності первинної профілактики карієсу та недосконалість санації. Окреслені проблеми в організації лікувально-профілактичної роботи у дитячій стоматологічній службі та шляхи їх вирішення.