ІМУНОГІСТОХІМІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ МІКРОСУДИН СЛИЗОВОЇ ОБОЛОНКИ КЛИНОПОДІБНОЇ ПАЗУХИ ЛЮДИНИ ЗА ДОПОМОГОЮ МАРКЕРА CD34 - Совгиря, С.М.; Винник, Н.І.; Тихонова, О.О.; Тарасенко, Я.А. (Світ медицини та біології, 2015)
Результати імуногістохімічних досліджень різних ділянок слизової оболонки клиноподібної пазухи людини з використанням маркера CD34 свідчать, що в слизовій оболонці клиноподібної пазухи людини існує різний тип мікроциркуляції. Так, в слизовій оболонці медіальної і латеральної стінок мікросудини мають аркадну будову, в слизовій оболонці передньої і нижньої стінок – шпилеподібну, в зонах росту задньої стінки постійно зустрічаються явища ангіогенезу.