ЗНАЧЕННЯ ЛАБОРАТОРНИХ ЗАНЯТЬ У ФОРМУВАННІ ДОСЛІДНИЦЬКИХ НАВИЧОК СТУДЕНТІВ - Карпець, М.В. (Світ медицини та біології, 2015)
У статті розкривається роль лабораторних робіт з дисципліни «Медична хімія» студентами-першокурсниками для науково-дослідницької роботи, яка характеризується умінням трансформувати набуті практичні навички у високопрофесійні фахові навики. Наведено основні напрямки виконання науково-дослідних робіт в створеному на базі кафедри «Центрі біоелементології».