КІЛЬКІСНЕ ВИДІЛЕННЯ КоА, ПАК, 4-Ф-ПН ПРИ ГІПОКСІЇ ЗАМКНЕНОГО ПРОСТОРУ НА ОСНОВІ ІОНООБМІННОЇ ХРОМАТОГРАФІЇ - Сальникова, Н.В. (Світ медицини та біології, 2015)
Гіпоксія замкнутого простору (ГЗП) призводить до підвищення рівня пантотенової кислоти в печінці і крові. При попередньої ін’єкції препарату ПАК-Са також спостерігається підвищення пантотенової кислоти у крові та печінці.