МОРФОМЕТРИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ НИРКОВИХ ПІРАМІД НИЖНЬОГО КІНЦЯ НИРКИ ЛЮДИНИ, ЩО СКЛАДАЄТЬСЯ З ДВОХ ЕКСКРЕТОРНИХ СЕКТОРІВ - Шуба Д. Г. D.G. (Світ медицини та біології, 2015)
На топографічних зрізах 89 нирок людини вивчені морфологічні характеристики ниркових пірамід нижнього кінця нирки. Отримані дані можуть бути використані в оперативній нефрології для розробки нових методик органозберігаючих втручань на нирці.