ОСНОВНІ МОЛЕКУЛЯРНІ МЕХАНІЗМИ РОЗВИТКУ ДІАБЕТИЧНИХ УСКЛАДНЕНЬ - Согуйко, Ю.Р.; Логаш, М.В.; Согуйко, Р.Р.; Вільхова, О.В. (Світ медицини та біології, 2015)
Представлено огляд літератури у якому обговорюються основні молекулярні механізми розвитку діабетичних ускладнень. Проаналізовані патогенетичні ланки та патоморфологічні зміни, що виникають внаслідок діабетичних мікроангіопатій.