СТРУКТУРНА ОРГАНІЗАЦІЯ СПИННОГО МОЗКУ ПЛОДІВ ЛЮДИНИ 39-40 ТИЖНІВ ПРЕНАТАЛЬНОГО ПЕРІОДУ - Школьніков, В.С. (Світ медицини та біології, 2015)
В результаті проведеного комплексного анатомо-гістологічного дослідження нами встановлені морфометричні параметри, цитоархітектонічні особливості структури сегментів спинного мозку плодів людини 39-40 тиж. внутрішньоутробного періоду розвитку, а також морфологія нейроепітелію та особливості проліферації НСК.