ДО ПИТАННЯ ПРО ВИДИ САМОСТІЙНОЇ ПОЗААУДИТОРНОЇ РОБОТИ - Васько, Л.В.; Кіптенко, Л.І.; Гринцова, Н.Б.; Гортинська, О.М. (Світ медицини та біології, 2015)
Обговорюються види самостійної позааудиторної роботи студентів з дисципліни «Гістологія, цитологія та ембріологія». Розглядаються короткотривалі та довготривалі обов’язкові домашні завдання, а також учбово-дослідна робота студентів. Обговорюються переваги використання цифрових фотознімків з мікропрепаратів для самостійної роботи студентів.