ЕПОНІМІЧНИ НАЗВИ СФІНКТЕРІВ ТА УТВОРЕНЬ ШЛУНКОВО-КИШКОВОГО ТРАКТУ - Світлицький, А.О. (Світ медицини та біології, 2015)
У роботі наведена інформація про сфінктерах шлунково-кишкового тракту, їх розташування, будову а також історичні відомості про вчених на честь яких названі ті чи інші структури. Всього представлена інформація про 29 сфінктерів, опис зроблено послідовно, по ходу ШКТ.