РЕГЕНЕРАЦІЯ КІСТКИ - Ціленко О. Л. O. (Світ медицини та біології, 2015)
Сьогодні у клініцистів існує великий вибір остеопластических матеріалів: алогенні, аутогенні, ксеногенні трансплантати, різні алопластічні матеріали та їх комбінації. Однак питання, які пов’язані з процесами регенерації кісткової тканини і впливом на процеси остеогенезу залишаються актуальними. У роботі представлений огляд літератури, присвяченої проблемам регенерації кістки.