ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ РНК-ІНТЕРФЕРЕНЦІЇ У ЛІКУВАННІ ВІЛ-ІНФЕКЦІЇ - Чернікова, Л.І.; Коваленко, Н.І. (Світ медицини та біології, 2015)
У статті проведено аналіз результатів досліджень використання системи РНК-інтерференції для пригнічення репродукції ВІЛ у чутливих клітинах на різних етапах життєвого циклу вірусу та для блокування ко-рецепторів CCR5 клітин людини.