ВАРІАНТ ФОРМУВАННЯ ОДНОРЯДНОГО КИШКОВОГО АНАСТОМОЗУ: ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ - Гривенко С. Г.; Резанов П. О. (Світ медицини та біології, 2014)
В статті викладені пропозиції по техніці формування авторського однорядного анастомозу на шлунково-кишковому тракті. Узагальнено власний клінічний досвід хірургічного лікування 163 пацієнтів з різноманітною патологією органів черевної порожнини, яким проводили формування анастомозів. Висвітлені найближчі та віддалені результати виконаних оперативних втручань.