ЕКОНОМІЧНИЙ ЕФЕКТ ВІД ЗАСТОСУВАННЯ РІЗНИХ ЛІКУВАЛЬНИХ СХЕМ У ДІТЕЙ З ГОСТРИМИ ЗАПАЛЬНИМИ ПРОЦЕСАМИ ЩЕЛЕПНО-ЛИЦЕВОЇ ДІЛЯНКИ ТА ХРОНІЧНИМ ПАРЕНХІМАТОЗНИМ ПАРОТИТОМ - Ткаченко, П.І.; Коротич, Н.М.; Лохматова, Н.М. (Світ медицини та біології, 2014)
В наведеній статті представлено результати підрахунку загального економічного ефекту від застосування нових наукових розробок співробітників кафедри дитячої хірургічної стоматології ВДНЗ України «Українська медична стоматологічна академія», що стосуються комплексного лікування гострих гнійних запальних захворювань щелепно-лицевої ділянки у дітей та загострення хронічного паренхіматозного паротиту. Ці впровадження в повсякденну клінічну практику за стаціонарних та амбулаторних умов дозволять значно зменшити матеріальні витрати.