ЗАСТОСУВАННЯ ТЕСТОВОГО КОНТРОЛЮ, ЯК ОБ’ЄКТИВНОГО МЕТОДИЧНОГО ІНСТРУМЕНТАРІЮ ОЦІНКИ ЯКОСТІ НАВЧАННЯ - Карпець, М.В. (Світ медицини та біології, 2014)
У статті розглянуто питання адекватності оцінювання навчальної діяльності студентів. Це обумовлено тим, що об’єктивність оцінювання знань студентів – шлях до мотивації систематичної навчальної діяльності. Обґрунтовуються переваги тестового контролю, як одного із засобів педагогічної діагностики. Подаються пропозиції щодо вирішення проблеми якості контролю знань з досвіду викладання дисципліни «Медична хімія» для студентів-першокурсників за умов кредитно-модульної системи навчання.