МІСЦЕ СЕМІНАРСЬКОГО ЗАНЯТТЯ В СИСТЕМІ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ЛІКАРІВ-СТОМАТОЛОГІВ - Шешукова, О.В. (Світ медицини та біології, 2014)
У статті актуалізовано місце семінарського заняття на етапі післядипломної освіти лікаря-стоматолога. Проаналізовані організаційні та дидактичні принципи, на основі яких вибудовується семінарське заняття. Показано, що дотримання зазначених принципів у підготовці семінарів із курсу дитячої стоматології для лікарів-інтернів дозволяє вирішити питання формування висококваліфікованих фахівців, які мають досконалі знання з базового предмету та суміжних дисциплін.