ОСОБЛИВОСТІ ВЗАЄМОВІДНОСИН КІСТОК СКЛЕПІННЯ ЧЕРЕПА З ТВЕРДОЮ ОБОЛОНОЮ ГОЛОВНОГО МОЗКУ У ДОРОСЛИХ ЛЮДЕЙ - Вовк О. Ю.; Ікрамов В. Б.; Шмаргальов А. О. (Світ медицини та біології, 2014)
Робота присвячена вивченню морфо- і краніометричних особливостей взаємовідносин кісток склепіння черепа з твердою оболоною головного мозку у дорослих людей з позиції індивідуальної анатомічної мінливості.