АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ПАТОМОРФОЛОГІЧНОГО ВИВЧЕННЯ ГАСТРОПАТІЙ, ЩО ІНДУКОВАНІ НЕСТЕРОЇДНИМИ ПРОТИЗАПАЛЬНИМИ ЗАСОБАМИ - Вернигородський, С.В. (Світ медицини та біології, 2014)
Проаналізовані патогенетичні ланки та патоморфологічні зміни слизової оболонки шлунка (СОШ), що виникають при гастропатіях, індукованих нестероїдними протизапальними засобами та антиагрегантами. Досліджені механізми впливу антисекреторних препаратів на СОШ.