ВИВЧЕННЯ СТРУКТУРИ МОТИВАЦІЙНОЇ СФЕРИ СТУДЕНТІВ МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ - Коваленко, І.М.; Осипенко, І.П. (Світ медицини та біології, 2014)
Представлені результати аналізу різних факторів мотивації серед студентів 2 – 5 курсів Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова. Дослідження показали, що забезпечення успішності майбутньої професії; можливість стати висококваліфікованим фахівцем, набути глибокі та міцні знання є найважливішими мотивами для респондентів. Отримані результати свідчать про чітке уявлення сутності майбутньої професії та усвідомлення необхідності набуття широкого кола навичок, умінь та відмінних знань зі спеціальності.