ЗНАЧЕННЯ КОМП’ЮТЕРНОГО ТЕСТУВАННЯ В ОЦІНЮВАННІ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ-ІНОЗЕМЦІВ ПРИ ВИВЧЕННІ АНАТОМІЇ ЛЮДИНИ У ВИЩИХ МЕДИЧНИХ ВУЗАХ - Міськів, В.А. (Світ медицини та біології, 2014)
Стаття присвячена актуальній проблемі тестового контролю знань студентів-іноземців при вивченні анатомії людини у вищому навчальному медичному закладі. Проаналізовано переваги та недоліки тестового контролю знань студентів, та встановлено що використання тестового контролю знань дозволяє формувати ефективні моделі оцінювання студентів із урахуванням сучасних підходів і завдань вивчення анатомії людини. Тестовий контроль використовується для встановлення рівня успішності академічних груп та окремих студентів, аналізу різних форм і методів навчання, підсумкового оцінювання.