ЕФЕКТИВНІСТЬ МІЖПРЕДМЕТНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ ПРИ ВИВЧЕННІ АНАТОМІЇ ЛЮДИНИ - Попадинець, О.Г. (Світ медицини та біології, 2014)
Міжпредметна інтеграція медичних дисциплін в умовах сьогодення систематизує знання, навики, вміння; допомагає краще пізнати факти, явища та процеси, сприяє усвідомленню необхідності знань із того чи іншого навчального курсу. Застосування «кейс»-методу дозволяє виробити у студентів вміння використовувати знання із різних навчальних дисциплін у нестандартних ситуаціях, допомагає логічно мислити при вирішенні проблемних завдань. Проаналізовано ефективність застосування знань з латинської та англійської мов на заняттях з анатомії людини і навпаки.