ЗАЛЕЖНІСТЬ КЛІНІКО-ЛАБОРАТОРНИХ ПОКАЗНИКІВ ВІД РІВНЯ СИСТЕМНОГО ЗАПАЛЕННЯ У ХВОРИХ ПСОРІАТИЧНОЮ ХВОРОБОЮ - Ємченко, Я.О.; Іщейкін, К.Є.; Кайдашев, І.П. (Світ медицини та біології, 2014)
На підставі обстеження 40 хворих неускладненим бляшковим псоріазом середнього ступеня тяжкості з супутнім метаболічним синдромом показана залежність клініко-лабораторних показників від рівня системного запалення, що є важливим для проведення терапевтичних методів, спрямованих на запобігання розвитку клінічного загострення псоріазу та продовження періоду ремісії дерматозу.