НЕІНВАЗИВНА ДІАГНОСТИКА СТАНУ ЕНДОМЕТРІЯ В КОНТРОЛІ ЯКОСТІ ПРЕГРАВІДАРНОЇ ПІДГОТОВКИ У ЖІНОК - Ліхачов, В.К.; Семенюк, Л.М.; Тарановська, О.О. (Світ медицини та біології, 2014)
Синдром гіперандрогенії є патологічним станом, обумовленим дією надлишку андрогенів на органи-цілі, морфофункціональні процеси в ендометрії - дзеркало складних біохімічних реакцій, під впливом яких відбуваються зміни, необхідні для реалізації ранніх єтапів імплантації. Структура ендометрію – доступний для неінвазивного дослідження параметр, що відображає прогноз успішної реалізації гравідарного процесу.