ЧАСТОТА ТА ХАРАКТЕР ГОСТРИХ НЕВРОТИЧНИХ РОЗЛАДІВ В ГРУПАХ ПАЦІЄНТІВ З РІЗНИМ РІВНЕМ КАРДІОВАСКУЛЯРНОГО РИЗИКУ - Панченко, М.С. (Світ медицини та біології, 2014)
У дослідженні визначені частота та характер клінічних варіантів ГНР у пацієнтів з різним рівнем КВР та доведено наявність найбільш високої частоти неврастенії (р