ВПЛИВ НАУКОВИХ РОЗРОБОК СПІВРОБІТНИКІВ КАФЕДРИ ТЕРАПЕВТИЧНОЇ СТОМАТОЛОГІЇ НА ПОКАЗНИКИ ЛІКУВАЛЬНОЇ РОБОТИ - Петрушанко, Т.О.; Литовченко, І.Ю.; Ніколішин, А.К.; Котелевська, Н.В.; Сідаш, Ю.В. (Світ медицини та біології, 2014)
У статті представлений аналіз кількісних та якісних показників лікувальної роботи співробітників кафедри терапевтичної стоматології, який свідчить про підвищення ефективності лікувального процесу як результат активного впровадження в практичну діяльність наукових розробок нових технологій, запропонованих вченими кафедри.