ОСОБЛИВОСТІ ВЗАЄМОЗВЯЗКУ КЛІНІКО-ЛАБОРАТОРНИХ ПОКАЗНИКІВ РОТОВОЇ ПОРОЖНИНИ У ПАЦІЄНТІВ, ЯКІ НЕ МАЮТЬ ПАТОЛОГІЇ ТВЕРДИХ ТКАНИН ЗУБІВ - Ткаченко, І.М. (Світ медицини та біології, 2014)
В роботі наведено алгоритм дослідження клініко-лабораторних показників ротової порожнини у пацієнтів без наявної патології із боку зменшення товщини твердих тканин зубів для подальшого порівняння отриманих даних з даними для пацієнтів з підвищеною стертістю твердих тканини зубів для більш точного встановлення діагнозу на ранніх етапах розвитку нозології та вибору методу лікування в залежності від змін, встановлених за клініко-лабораторними показниками.