НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ФІЗИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ХВОРИХ НА АНКІЛОЗУЮЧИЙ СПОНДИЛОАРТРИТ - Кулик М. М.; Бобрик Ю. В.; Мороз Г. О. (Світ медицини та біології, 2014)
У статті приведені сучасні уявлення о методах лікування хворих на анкілозуючий спондилоартрит та особливостях застосування фізичної реабілітації при цьому. Також описано новий авторський спосіб комплексної фізіотерапії пацієнтів з хворобою Бехтерева.