КОРЕЛЯЦІЙНІ ЗВ’ЯЗКИ ЧАСОВИХ ПОКАЗНИКІВ ЕКГ З КОНСТИТУЦІОНАЛЬНИМИ ХАРАКТЕРИСТИКАМИ У ЮНАКІВ - Сарафинюк, Л.А.; Кириченко, Ю.В.; Белік, Н.В.; Борейко, Т.І. (Світ медицини та біології, 2014)
У статті надані встановлені особливості кореляцій часових показників ЕКГ в І та ІІ стандартних відведеннях з антропометричними розмірами, компонентами соматотипу і маси тіла, показниками кистьової та станової динамометрії у спортсменів і юнаків, які не займаються спортом.