СУЇЦИДАЛЬНИЙ ВИПАДОК УТОПЛЕННЯ ЛЮДИНИ - Черняк, В.В.; Мустафіна, Г.М.; Лукачіна, Є.І. (Світ медицини та біології, 2014)
В статті описаний випадок смерті людини від утоплення. Проведений аналіз судово-медичного дослідження та обставин справи ще раз підтверджує необхідність ретельного відстеження всіх етапів огляду трупа на місці його виявлення із залученням спеціалістів судово-медичної експертної служби. В даному випадку були вирішені складні питання, які постали перед слідством. Отже, проведені слідчі дії та послідовні етапи судово-медичного дослідження при огляді трупа з виявленими пізніми післямортальними змінами, допомогли встановити особу невідомого.